Behandelingen

Bij TP Floriande kunt u terecht voor de volgende diensten;

  • Algemene Tandheelkunde
  • Mondhygiëne
  • Implantologie
  • Kaakchirurgische ingrepen
  • Parodontologie en Paro-chirurgie
  • Orthodontie
  • Prothetiek

Algemene Tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde vallen de tandheelkundige behandelingen die iedere tandarts uit mag voeren. Denk hierbij aan de halfjaarlijkse controle, sanering, mondhygiëne en preventieve tandheelkunde.

Mondhygiëne

Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Wanneer u last heeft van, bijvoorbeeld gevoelig tandvlees of , kunt u bij Tandartsenpraktijk Floriande terecht bij een van onze mondhygiënisten. De mondhygiënist kan dan bijvoorbeeld advies geven over te nemen mondhygiënemaatregelen.

Implantologie

Heel kort en eenvoudig gezegd staat implantologie voor het plaatsen van implantaten. Hiermee wordt door tandartsen het plaatsen van een prothese (kunsttand) bedoeld. Wanneer een tand door een ongeluk beschadigd is en getrokken moet worden, kunnen onze tandartsen een prothese voor u maken en plaatsen.

Kaakchirurgische ingrepen

De kaakchirurg is de tandarts-specialist op het gebied van mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. De kaakchirurg werkt, mede door zijn medische achtergrond, meestal in het ziekenhuis. Bij Tandartsenpraktijk Floriande hebben wij echter een eigen kaakchirurg in dienst. U kunt na doorverwijzing van een van onze tandartsen bij de kaakchirurg terecht. Zo kunt u op uw vertrouwde adres terecht, ook voor behandelingen van de kaakchirurg.

Parodontologie en Paro-chirurgie

In de parodontologie legt men zich toe op het behandelen van ontstoken tandvlees en andere weefsels rond de tand en het corrigeren van defecten na genezing hiervan. Onze tandartsen zijn gediplomeerd om deze behandelingen uit te voeren.

Orthodontie

In onze tandartsenpraktijk hebben wij orthodontisten die u of uw kind kunnen helpen met het corrigeren van afwijkend staande tanden. Problemen als een overbeet kunnen met een beugel worden behandeld. Voor meer informatie over een beugel of problemen bij tanden met een afwijkende stand in de kaak kunt u ook contact met ons opnemen.

Prothetiek

Prothethiek is een begrip uit de tandheelkunde en omvat alles wat te maken heeft met vervangers van de eigen tanden, gaande van kronen, bruggen, partiële protheses tot totale protheses. Dus ook voor een kunsttand of een compleet kunstgebit kunt u bij onze tandartsen terecht.

Met dit pakket aan diensten is Tandartsenpraktijk Floriande een praktijk waar u voor alle zaken omtrent uw gebit terecht kunt. Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts? Neem dan vrijblijvend contact op of loop eens binnen. Elke zaterdag hebben wij kennismakingsochtend (van 9.00u tot 13.00u) en kunt u zonder afspraak binnenlopen.