Kaakchirurgie

Tandartsenpraktijk Floriande in Hoofddorp beschikt ook over specialisten op het gebied van kaakchirurgie. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor complexer operaties aan de kaak. Bij de meeste tandartsenpraktijken wordt u doorverwezen naar het ziekenhuis, die daarin een speciale afdeling hebben, maar bij Tandartsenpraktijk Floriande kunt u gewoon in de praktijk worden behandeld. U kent de term kaakchirurg waarschijnlijk vooral van het verwijderen van verstandskiezen.

Verstandskiezen chirurgisch verwijderen

Iedereen heeft wel eens een verstandskies laten trekken. Deze verstandskiezen hebben eigenlijk geen functie bij de moderne mens, en kunnen dan ook vooral voor problemen in de mond zorgen. Zo zorgen zij voor ontstekingen of zorgen zij er voor dat de rest van de tanden/kiezen verminderde ruimte hebben. Men laat deze dan ook vaak tussen het 15e en 30e levensjaar trekken.

Toch kan het soms voorkomen dat de verstandskies niet getrokken kan worden, maar chirurgisch verwijderd dient te worden. Hiervoor wordt u meestal doorverwezen naar het ziekenhuis. Tandartsenpraktijk Floriande biedt deze chirurgische behandeling inhouse, zodat u gewoon in uw vertrouwde praktijk kunt blijven voor deze behandeling.

Overige kaak chirurgische behandelingen

Ook voor andere kaak chirurgische behandelingen kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in Hoofddorp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan implantologie, wortelpuntbehandelingen, flapoperaties (parochirurgie) en meer. Voor complexer mond-, kaak en aangezicht chirurgische behandelingen komt er bovendien een externe specialist bij ons langs, die eens per 4 weken deze behandelingen uitvoert. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven bij Tandartsenpraktijk Floriande

Heeft u behoefte aan een tandartsenpraktijk waar alle kennis en kunde in huis is om ook chirurgische behandelingen aan mond of kaak uit te voeren. Dan ben u bij Tandartsenpraktijk Floriande in goede handen. Schrijf u vandaag nog bij ons in, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.