Een portret foto van dr. med. F. Fathi Chirurg

Ons team

Dr. Med. F. FATHI

Bigregistratie: 29909509001

 

Dr. F. Fathi is in 1993 afgestudeerd in menselijke geneeskunde te Keulen. In 1999 is hij afgestudeerd in tandheelkunde te academisch ziekenhuis in Aken, in 2002 als maxillofaciale chirurg en Vervolgens heeft hij een 3 jarige opleiding gevolgd voor plastische aangezichtschirurgie.

 

Vanaf 2002 heeft hij op meerdere plekken gewerkt als kaakchirurg in Duitsland onder andere academisch ziekenhuis in Aken, vanaf 2009 tot 2014 is hij werkzaam geweest als kaakchirurg in Nederland.

 

Sinds 2007 heeft hij zijn eigen praktijk in Pullheim bij Keulen waar hij dagelijks als kaakchirurg patiënten behandeld met mond-kaak-aangezicht problemen en/of plastische aangezicht wensen.

 

Om de 4-6 weken komt dr. Med. F. Fathi naar onze praktijk voor met name implantologie behandelingen en evt. chirurgische hulp te bieden betreffende dento alveolaire chirurgie.

 

Heeft u vragen over implantaten of wilt u de mogelijkheden hiervoor weten.
Vraag het gerust aan de balie of bij u tandarts.

 

Patiënten uit Nederland die interesse hebben in behandelingen bij dr. Med. F. Fath, zoals plastische aangezicht chirurgie of eventuele andere behandelingen onder narcose, kunnen via de link hieronder op de website van zijn praktijk in Duitsland terecht.

 

website

Drs. M. Fathi

Bigregistratie: 29066070802

 

Praktijk eigenaar/ senior tandarts

 

De heer drs. M. Fathi is begonnen met zijn studie tandheelkunde in 1999 aan de universiteit acta Amsterdam en afgestudeerd in 2005. Hij heeft verder zich gespecialiseerd in oraal chirurgie, zowel in het MCA Alkmaar afdeling kaakchirurgie als academisch ziekenhuis Aken waar zijn broer als kaakchirurg voor langere tijd heeft gewerkt. Oraal chirurgie betreft alle chirurgische ingrepen in de mond. Zoals implantologie, chirurgisch verwijderen van verstandskiezen, wortelpuntbehandelingen en flap operaties ( parochirurgie ) enzovoorts. ?de heer Fathi is van maandag t/m vrijdag werkzaam in de praktijk.

Een foto van drs. M. Fathi Eigenaar en Tandarts

C. de Boer

Praktijk manager

Mevrouw de Boer is de hoofdassistente van onze praktijk en heeft een leidinggevende functie. Zij is gespecialiseerd in preventie en orthodontie en ook gediplomeerd voor röntgenologie. Parttime is zij werkzaam als preventieassistente zodat ze in contact blijft met haar eigen patiënten, het is mogelijk een afspraak bij haar te maken op de zaterdagen.

Een foto van C. de Boer onze Praktijk manager
G.Sahakova

G. Sahakova

Aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag.

Tandartsassistente

Mw. Sahakova is oorspronkelijk kinderarts, zij is afgestudeerd in Rusland. Echter is zij i.v.m. gezinsuitbreiding in Nederland niet verder gegaan met haar specialisme. Ze is parttime werkzaam bij ons in de praktijk, als hoofdassistente en organisatorisch manager.

Drs. N. Gangaram Panday

Bigregistratie: 19917414702

 

Tandarts

Drs. N. Gangaram Panday is afgestudeerd in juni 2013 en sinds 2014 werkzaam bij TP Floriande. Vanwege privé redenen onderbrak hij tussen 2016 en 2018 zijn werkzaamheden bij ons, maar is sinds maart 2018 weer dagelijks werkzaam in de praktijk. Naast algemene tandheelkunde voert drs. Gangaram Panday kleine chirurgische behandelingen (Chirurgisch verwijderen van verstandskiezen en vrij leggen van elementen) uit. Ook de orthodontische (beugel) behandelingen worden in de praktijk uitgevoerd door drs. Gangaram Panday.

 

drs Gangaram
Een portret foto van M. Demmers Tandtechnicus

M. Demers

aanwezig op maandag van 13:00 tot 16:30

Tandtechnicus

M. Demers werkt voor Excent en is iedere maandag middag bij ons om al uw wensen rondom tandtechnische onderdelen in werking te stellen.

S. Hovhannisyan

Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Tandartsassistente

Mw. Hovhannisyan is ruime tijd bij ons in dienst als allround assistente en heeft haar opleiding met succes afgerond in 2010. Ze is moeder van 2 kinderen. En is ook 1 van de opgeleide chirurgie assistenten bij ons in de praktijk.

S.Hovhannisyan
C.Diongco

C. Diongco

Aanwezig op wisselende dagen.

Tandartsassistente/baliemedewerkster

Mw. Diongco is bezig met haar studie verpleegkundige. Ze heeft haar eerste studie tot tandartsassistente met succes afgerond en tijden de studie heeft ze haar verplichte stage gedurende 3 jaar bij ons gelopen. Hierna is ze bij ons voor een tijd in dienst geweest en op dit moment werkt zij bij ons naast haar studie.

L. Habibi

Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Tandartsassistente

Mw. Habibi is al geruime tijd allround assistente in onze praktijk en afwisselend is zij ook achter de balie om de patiënten te helpen.

L.Habibi