Spoedtandarts Hoofddorp

Heeft u met spoed een tandarts uit Hoofddorp of omgeving nodig? Tandartsenpraktijk Floriande houdt altijd ruimte over voor spoedgevallen, zodat u ook bij acute pijngevallen direct bij ons terecht kunt. Ook wanneer u niet staat ingeschreven bij onze praktijk, zorgen we dat u terecht kunt bij ons. U kunt vaak dezelfde dag nog terecht. Schrijf u in, of neem contact op met de receptie voor de spoedtandarts.

Voor welke spoedgevallen kunt u terecht in onze praktijk?

Wanneer u met spoed een tandarts nodig heeft, heeft dit over het algemeen een vervelende aanleiding. Enkele van deze spoedgevallen kunnen zijn:

  • Kiespijn
  • Zenuwpijn
  • Pijn na het trekken van een tand of kies
  • Pijn aan de kaakgewrichten
  • Uitgevallen kroon of vulling
  • Afgebroken tand of kies

Dit is slechts een kleine opsomming van de spoedgevallen. In onze tandartsenpraktijk in Hoofddorp kunt u ook terecht voor andere snelle behandelingen. Neem hiervoor contact op met de receptie.

Hoe zit het als ik niet ingeschreven ben?

Ook als u niet staat ingeschreven bij onze tandarts in Hoofddorp, is het mogelijk om ons bij spoed in te schakelen. Pijn aan tand of gebit is altijd zeer vervelend, en niemand zou hier dagen mee moeten wachten. Het enige wat u hoef te doen bij spoed, is het meenemen van uw ID en direct afrekenen. Dit geld zal u, mits verzekerd, weer grotendeels terugkrijgen van de verzekering.

Met spoed een tandarts uit Hoofddorp inschakelen?

Voor noodgevallen kunt u direct terecht in onze praktijk. Wij zien liever niet dat u te lang rondloopt met erge pijnklachten. Neemt u daarom ten alle tijden contact op met onze praktijk voor een spoedtandarts uit Hoofddorp.