Spoedtandarts Hoofddorp

Heeft u met spoed een tandarts uit Hoofddorp of omgeving nodig? Tandartsenpraktijk Floriande houdt altijd ruimte over voor spoedgevallen, zodat u ook bij acute pijngevallen direct bij ons terecht kunt. Ook wanneer u niet staat ingeschreven bij onze praktijk, zorgen we dat u terecht kunt bij ons. U kunt vaak dezelfde dag nog terecht. Schrijf u in, of neem contact op met de receptie voor de spoedtandarts.

Voor welke spoedgevallen kunt u terecht in onze praktijk?

Wanneer u met spoed een tandarts nodig heeft, heeft dit over het algemeen een vervelende aanleiding. Enkele van deze spoedgevallen kunnen zijn:

 • Kiespijn
 • Zenuwpijn
 • Pijn na het trekken van een tand of kies
 • Pijn aan de kaakgewrichten
 • Uitgevallen kroon of vulling
 • Afgebroken tand of kies

Dit is slechts een kleine opsomming van de spoedgevallen. In onze tandartsenpraktijk in Hoofddorp kunt u ook terecht voor andere snelle behandelingen. Neem hiervoor contact op met de receptie.

Hoe zit het als ik niet ingeschreven ben?

Ook als u niet staat ingeschreven bij onze tandarts in Hoofddorp, is het mogelijk om ons bij spoed in te schakelen. Pijn aan tand of gebit is altijd zeer vervelend, en niemand zou hier dagen mee moeten wachten. Het enige wat u hoef te doen bij spoed, is het meenemen van uw ID en direct afrekenen. Dit geld zal u, mits verzekerd, weer grotendeels terugkrijgen van de verzekering.

Met spoed een tandarts uit Hoofddorp inschakelen?

Voor noodgevallen kunt u direct terecht in onze praktijk. Wij zien liever niet dat u te lang rondloopt met erge pijnklachten. Neemt u daarom ten alle tijden contact op met onze praktijk voor een spoedtandarts uit Hoofddorp.

Beste patiënt,

 

Net als alle andere tandartspraktijken in Nederland, werd ook binnen onze praktijk vanaf dinsdag 16 maart jl. alleen nog acute mondzorg verleend.
Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijken verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen. Vanaf donderdag 23 april 2020 zullen wij de reguliere mondzorg weer hervatten. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

 

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

 • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak u te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen.
 • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, mag er maximaal 1 begeleider mee.
 • Bij de ingang van onze praktijk staat een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u deze direct bij binnenkomst te gebruiken om uw handen te desinfecteren.
 • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten.
 • De tijdschriften en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd.
 • Het toilet is afgesloten.
 • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven.
 • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak normaal door gaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat het verstandiger is om deze te verzetten.
Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bedankt voor uw begrip en hopelijk zien wij u snel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Tandartsenpraktijk Floriande

 

Openingstijden/bereikbaarheid:
Maandag tot donderdag 8:00-12:30/13:00-16:30
Vrijdag van 8:00-12:30/13:00-15:00

023 557 8806