Tandarts Bennebroek

Heeft u met spoed een tandarts uit Bennebroek nodig? Tandartsenpraktijk Floriande ligt op nog geen kilometer van Bennebroek, waardoor u op ieder moment geholpen kunt worden door één van onze ervaren tandartsen. Floriande beschikt over een hypermoderne praktijk, waar uw gebit de mondzorg krijgt die het verdient. Denk hierbij aan periodiek mondonderzoek, angsttandartsen, spoedgevallen en diverse behandelingen. Schrijf u direct in, of lees hieronder meer over uw tandarts bij Bennebroek.

Diverse behandelingen

Tandartsenpraktijk Floriande biedt diverse tandheelkundige behandelingen, waardoor u voor ieder probleem terecht kunt in onze praktijk nabij Bennebroek. Onze behandelingen bestaan behalve de halfjaarlijkse controle onder andere uit:

 • Cariologie
 • Parodontologie
 • Parochirurgie
 • Kaakchirurgie
 • Oraal chirurgie
 • Endodontologie
 • Mondhygiëne
 • Orthodontie
 • Protethiek
 • Kroon- en brugwerk

Heeft u te kampen met aanhoudende tandheelkundige problemen, waar periodieke behandelingen voor nodig zijn door een tandarts? Wij nodigen u graag uit om in contact met ons te treden, om zodoende een behandelplan op te kunnen stellen. Wenst u meer informatie te verkrijgen over bovenstaande behandelingen? Bekijk deze via het menu.

Periodiek mondonderzoek (PMO)

U kunt terecht bij onze tandartsenpraktijk uit Bennebroek voor een periodiek mondonderzoek (PMO). Deze periodieke controle, ook wel tandartscontrole genoemd, vindt gemiddeld eens per halfjaar plaats en is preventief van aard. Uw gebit wordt gecontroleerd op essentiële onderdelen, om problemen als gaatjes, slijtage of tandvleesproblemen vroegtijdig te kunnen signaleren en te kunnen verhelpen. Schrijf u in bij onze praktijk en laat u behandelen door een ervaren tandarts.

Angst tandarts

Niet iedereen heeft er lol in om de tandarts te bezoeken. In sommige gevallen hebben personen zelfs te kampen met angst voor de tandarts. In dat soort gevallen hebben wij een angsttandarts. Als u ook te kampen heeft met deze angstklachten, kunt u zonder zorgen terecht bij één van onze angsttandartsen Floriande. Onze tandartsenpraktijk heeft speciaal voor dit soort gevallen angsttandartsen opgeleid, die u uitgebreid begeleiden en geruststellen. De behandeling wordt stap voor stap doorgenomen, zodat u gerust plaats kunt nemen in de behandelingsstoel. Schakel onze tandartsenpraktijk uit Bennebroek in voor een uitgebreide begeleiding van een angsttandarts.

Spoed tandarts

Is uw kies gebroken? Heeft u een ontstoken wortelkanaal? Of heeft u om andere redenen met spoed een tandarts uit Bennebroek nodig? Onze spoedtandarts van Tandartsenpraktijk Floriande houdt altijd een plek vrij voor spoedgevallen, zodat u dezelfde dag nog terecht kunt bij één van onze spoedtandartsen. U hoeft alleen maar contact op te nemen met de receptie, waarna u dezelfde dag nog terecht kunt bij onze spoedtandartsenpraktijk.

Inschrijven bij onze tandartsenpraktijk uit Bennebroek.

Schrijf u vandaag nog in bij Tandartsenpraktijk Floriande en profiteer van de ervaring van onze tandartsen in Bennebroek. Wij gebruiken hypermoderne faciliteiten en hanteren alleen de nieuwste behandelingen, zodat u voordat u het weet weer over mooie, schone en verzorgde tanden beschikt. Schakel onze tandartsen in bij spoed, angst of een standaard controle. Schrijf u direct in en schakel Tandartsenpraktijk Floriande in als uw tandarts in de buurt van Bennebroek.

Beste patiënt,

 

Net als alle andere tandartspraktijken in Nederland, werd ook binnen onze praktijk vanaf dinsdag 16 maart jl. alleen nog acute mondzorg verleend.
Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijken verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen. Vanaf donderdag 23 april 2020 zullen wij de reguliere mondzorg weer hervatten. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

 

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

 • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak u te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen.
 • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, mag er maximaal 1 begeleider mee.
 • Bij de ingang van onze praktijk staat een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u deze direct bij binnenkomst te gebruiken om uw handen te desinfecteren.
 • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten.
 • De tijdschriften en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd.
 • Het toilet is afgesloten.
 • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven.
 • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak normaal door gaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat het verstandiger is om deze te verzetten.
Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bedankt voor uw begrip en hopelijk zien wij u snel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Tandartsenpraktijk Floriande

 

Openingstijden/bereikbaarheid:
Maandag tot donderdag 8:00-12:30/13:00-16:30
Vrijdag van 8:00-12:30/13:00-15:00

023 557 8806