Tandarts Cruquius

Met spoed een tandarts uit Cruquius nodig? Tandartsenpraktijk Floriande houdt speciaal een plekje vrij voor spoedgevallen, zodat er altijd één of meerdere tandartsen voor u klaarstaan. U staat er misschien niet altijd evenveel bij stil, maar uw gebit krijgt in de loop der jaren een hoop klappen te verwerken. U gebruikt deze dagelijks tientallen keren, waardoor eventuele problemen nooit goed uit komen. Door uw gebit en mond regelmatig door een tandarts te laten controleren, voorkomt u eventuele problemen door verwaarlozing. Schrijf u direct in bij onze tandartsenpraktijk in de buurt van Cruquius, of bekijk hieronder de mogelijkheden.

Wij zijn ook in te schakelen als tandartsen in Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, De Hoek en Zwaanshoek.

Onze behandelingen

Hieronder hebben wij enkele van onze behandelingen voor u uitgelicht. Onze tandartsenpraktijk in de buurt van Cruquius biedt echter meer dan alleen periodieke mondonderzoeken, speciale angstbehandelingen en hulp bij spoedgevallen. U kunt bij onze tandartsen en andere tandarts specialisten terecht voor:

  • Cariologie
  • Parodontologie
  • Parochirurgie
  • Kaakchirurgie
  • Oraal chirurgie
  • Endodontologie
  • Mondhygiëne
  • Orthodontie
  • Protethiek
  • Kroon- en brugwerk

Voor aanvullende informatie over onze behandelingen kunt u deze behandelingen bekijken via het menu, of kunt u contact met ons opnemen. Heeft u te maken met uitgebreide tandheelkundige problemen, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen om gezamenlijk een behandelplan samen te stellen.

Periodiek mondonderzoek

Bij Tandartsenpraktijk Floriande in Cruquius kunt u allereerst terecht voor een periodieke tandartscontrole. In het periodieke mondonderzoek (PMO) controleert uw tandarts uw mond en gebit op diverse punten. Het periodieke onderzoek is gemiddeld tweemaal per jaar en is preventief van aard. Het voornaamste doel is om eventuele problemen, zoals gaatjes (cariës, tandslijtage en tandvleesproblemen, vroegtijdig op te sporen, zodat het verhelpen hiervan gemakkelijk is door de tandarts. Voorkom onnodige problemen aan uw tanden of tandvlees en schakel onze tandartsenpraktijk in voor een periodiek mondonderzoek in Cruquius.

Angst tandarts

Niet iedereen houdt evenveel van de tandarts. Sommige personen hebben zelfs te kampen met enige angst voor een behandeling. Toch kan er tijdens zo’n behandeling niets gebeuren bij onze angsttandarts. Vooral niet door het feit dat onze tandartsenpraktijk bij Cruquius speciale angsttandartsen in dienst heeft, die u uitgebreid kunnen begeleiden om uw angst te overwinnen. Hierdoor kunt u zonder zorgen plaatsnemen in de stoel en kan uw gebit de aandacht krijgen die het verdient. Neem contact op met één van onze angsttandartsen of andere gespecialiseerde tandartsen en bespreek de mogelijkheden.

Spoed tandarts

Heeft u een acute ontsteking aan uw wortelkanaal, is uw vulling losgeraakt of heeft u een ander spoedgeval? In onze tandartsenpraktijk bij Cruquius is ten alle tijden een spoedtandarts aanwezig en daarom is er altijd plaats voor spoedgevallen. Wij houden altijd een plek vrij voor patiënten met bijzondere omstandigheden. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met de receptie van onze tandartsenpraktijk. Zij zullen de mogelijkheden met u doornemen, zodat u waarschijnlijk dezelfde dag nog door een tandarts met spoed behandeld kunt worden.

Direct contact met onze praktijk bij Cruquius

Al met al kunt u voor diverse behandelingen terecht bij Tandartsenpraktijk Floriande. In onze hypermoderne praktijk werken alleen ervaren tandheelkundigen, die u bij kunnen staan bij ieder probleem aan uw gebit of mond. Van een periodiek mondonderzoek tot spoedgevallen en zelfs een angsttandarts: voor alle gevallen kunt u bij ons terecht. Vul daarom het inschrijfformulier in of neem contact met ons op en schakel ons direct in als uw tandarts bij Cruquius.