Tandarts De Hoek

Heeft u met spoed een tandarts in de buurt van De Hoek nodig? Dan kunt u direct terecht bij tandartsenpraktijk Floriande. U staat er misschien niet altijd bij stil, maar u gebruikt uw gebit dagelijks. Wanneer u uw gebit goed onderhoudt, voorkomt u veel problemen en onnodige behandelingen. Schrijf u daarom in bij onze tandartsenpraktijk in de omgeving van De Hoek en voorkom problemen aan uw gebit.

Diverse behandelingen

Tandartsenpraktijk Floriande biedt diverse behandelingen in de omgeving van De Hoek. Onze behandelingen bestaan onder andere uit een periodieke controle (eens per halfjaar, hieronder meer), cariologie, parodontologie (extern), parochirurgie, kaakchirurgie, orale chirurgie, endodontologie, orthodontie, protethiek, mondhygiëne en kroon- en brugwerk. Mocht u te kampen hebben met uitgebreide tandheelkundige problemen, dan kunt u ten alle tijden een afspraak maken voor een behandelplan. Voor meer informatie kunt u onze behandelingen bekijken via het menu bovenin.

Periodieke controle

Onze tandartsenpraktijk bij De Hoek staat bekend om haar periodieke controles. Het periodieke mondonderzoek (PMO), in de volksmond ook wel tandartscontrole genoemd, is de standaardcontrole, die normaliter eens in het halfjaar wordt uitgevoerd. Het betreft een preventieve controle, die vooral belangrijk is om eventuele problemen vroegtijdig te kunnen herkennen. Tijdens het periodieke mondonderzoek (PMO) wordt uw gebit onder andere gecontroleerd op cariës, gebitsslijtage en tandvleesproblemen. Schakel onze tandartsen daarom in voor een goed ‘onderhoud’ van uw gebit en tandvlees.

Angsttandarts

De tandarts is niet voor iedereen een pretje. Daarom heeft onze tandartsenpraktijk bij De Hoek specialisten in dienst, die helpen bij eventuele angst voor de tandarts. Angst voor de tandarts komt vaak voor. Soms wil men om deze reden de praktijk niet eens bezoeken. Onze angsttandartsen nemen deze angst weg, waardoor u weer met een gerust hart in de stoel plaats kunt nemen. Laat u geruststellen door onze specialisten en voorkom tandheelkundige problemen door verwaarlozing.

Spoedgevallen

Heeft u een ontsteking, is er een tand afgebroken of heeft u te kampen met een andersoortig probleem, waardoor u met spoed een tandarts in de buurt van De Hoek nodig heeft? Tandartsenpraktijk Floriande zorgt dat u dezelfde dag nog terecht kunt, zodat u snel weer ‘opgelapt’ bent. Schakel onze specialisten daarom vandaag nog in en schakel met spoed onze tandartsen in.

Direct uw tandarts bij De Hoek inschakelen

U kunt zich vandaag nog inschrijven en onze tandartsen in de buurt van De Hoek inschakelen. Onze tandartsenpraktijk biedt diverse behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor periodiek mondonderzoek, beschikken wij over angsttandartsen en kunt u bij ons terecht voor spoedgevallen. Bekijk de rest van onze behandelingen voor de mogelijkheden, of schrijf u direct in bij Tandartsenpraktijk Floriande.