Tandarts De Hoek

Heeft u met spoed een tandarts in de buurt van De Hoek nodig? Dan kunt u direct terecht bij tandartsenpraktijk Floriande. U staat er misschien niet altijd bij stil, maar u gebruikt uw gebit dagelijks. Wanneer u uw gebit goed onderhoudt, voorkomt u veel problemen en onnodige behandelingen. Schrijf u in bij onze tandartsenpraktijk in de omgeving van De Hoek en voorkom problemen aan uw gebit.

Diverse behandelingen

Tandartsenpraktijk Floriande biedt diverse behandelingen in de omgeving van De Hoek. Onze behandelingen bestaan onder andere uit een periodieke controle (eens per halfjaar, hieronder meer), cariologie, parodontologie (extern), parochirurgie, kaakchirurgie, orale chirurgie, endodontologie, orthodontie, protethiek, mondhygiëne en kroon- en brugwerk. Mocht u te kampen hebben met uitgebreide tandheelkundige problemen, dan kunt u ten alle tijden een afspraak maken voor een behandelplan. Voor meer informatie kunt u onze tandarts behandelingen bekijken via het menu bovenin.

Periodieke controle

Onze tandartsenpraktijk bij De Hoek staat bekend om haar periodieke controles. Het periodieke mondonderzoek (PMO), in de volksmond ook wel tandartscontrole genoemd, is de standaardcontrole, die normaliter eens in het halfjaar door een tandarts wordt uitgevoerd. Het betreft een preventieve controle, die vooral belangrijk is om eventuele problemen vroegtijdig te kunnen herkennen. Tijdens het periodieke mondonderzoek (PMO) wordt uw gebit onder andere gecontroleerd op cariës, gebitsslijtage en tandvleesproblemen. Schakel onze tandartsen daarom in voor een goed ‘onderhoud’ van uw gebit en tandvlees.

Angst tandarts

De tandarts is niet voor iedereen een pretje. Daarom heeft onze tandartsenpraktijk bij De Hoek specialisten in dienst, die helpen bij eventuele angst voor de tandarts. Angst voor de tandarts komt vaak voor. Soms wil men om deze reden de praktijk niet eens bezoeken. Onze angsttandartsen nemen deze angst weg, waardoor u weer met een gerust hart in de stoel plaats kunt nemen. Laat u geruststellen door onze angsttandarts en voorkom tandheelkundige problemen door verwaarlozing.

Spoed gevallen

Heeft u een ontsteking, is er een tand afgebroken of heeft u te kampen met een andersoortig probleem, waardoor u met spoed een tandarts in de buurt van De Hoek nodig heeft? Tandartsenpraktijk Floriande zorgt voor elke spoedgeval en dat u dezelfde dag nog terecht kunt, zodat u snel weer ‘opgelapt’ bent. Schakel onze specialisten daarom vandaag nog in en schakel met spoed onze tandartsen in.

Direct uw tandarts bij De Hoek inschakelen

U kunt zich vandaag nog inschrijven en onze tandartsen in de buurt van De Hoek inschakelen. Onze tandartsenpraktijk biedt diverse behandelingen. Zo kunt u bij één van onze tandartsen terecht voor periodiek mondonderzoek, voor spoedgevallen en voor een angsttandarts voor als u angst heeft voor de tandarts. Bekijk de rest van onze behandelingen voor de mogelijkheden, of schrijf u direct in bij Tandartsenpraktijk Floriande.

Beste patiënt,

 

Net als alle andere tandartspraktijken in Nederland, werd ook binnen onze praktijk vanaf dinsdag 16 maart jl. alleen nog acute mondzorg verleend.
Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijken verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen. Vanaf donderdag 23 april 2020 zullen wij de reguliere mondzorg weer hervatten. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

 

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

  • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak u te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen.
  • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, mag er maximaal 1 begeleider mee.
  • Bij de ingang van onze praktijk staat een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u deze direct bij binnenkomst te gebruiken om uw handen te desinfecteren.
  • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten.
  • De tijdschriften en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd.
  • Het toilet is afgesloten.
  • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven.
  • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak normaal door gaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat het verstandiger is om deze te verzetten.
Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bedankt voor uw begrip en hopelijk zien wij u snel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Tandartsenpraktijk Floriande

 

Openingstijden/bereikbaarheid:
Maandag tot donderdag 8:00-12:30/13:00-16:30
Vrijdag van 8:00-12:30/13:00-15:00

023 557 8806