Tandarts De Hoek

Heeft u met spoed een tandarts in de buurt van De Hoek nodig? Dan kunt u direct terecht bij Tandartsenpraktijk Floriande. U staat er misschien niet altijd bij stil, maar u gebruikt uw gebit dagelijks. Wanneer u uw gebit goed onderhoudt, voorkomt u veel problemen en onnodige behandelingen. Schrijf u in bij onze tandartsenpraktijk in de omgeving van De Hoek en voorkom problemen aan uw gebit.

Ook in Haarlem, Heemstede, Cruquius, Zwaanshoek en in Hoofddorp zijn onze tandartsen beschikbaar.

Diverse behandelingen

Tandartsenpraktijk Floriande biedt diverse behandelingen in de omgeving van De Hoek. Onze behandelingen bestaan onder andere uit een periodieke controle (eens per halfjaar, hieronder meer), cariologie, parodontologie (extern), parochirurgie, kaakchirurgie, orale chirurgie, endodontologie, orthodontie, protethiek, mondhygiëne en kroon- en brugwerk. Mocht u te kampen hebben met uitgebreide tandheelkundige problemen, dan kunt u ten alle tijden een afspraak maken voor een behandelplan. Voor meer informatie kunt u onze tandarts behandelingen bekijken via het menu bovenin.

Periodieke controle

Onze tandartsenpraktijk bij De Hoek staat bekend om haar periodieke controles. Het periodieke mondonderzoek (PMO), in de volksmond ook wel tandartscontrole genoemd, is de standaardcontrole, die normaliter eens in het halfjaar door een tandarts wordt uitgevoerd. Het betreft een preventieve controle, die vooral belangrijk is om eventuele problemen vroegtijdig te kunnen herkennen. Tijdens het periodieke mondonderzoek (PMO) wordt uw gebit onder andere gecontroleerd op cariës, gebitsslijtage en tandvleesproblemen. Schakel onze tandartsen daarom in voor een goed ‘onderhoud’ van uw gebit en tandvlees.

Angst tandarts

De tandarts is niet voor iedereen een pretje. Daarom heeft onze tandartsenpraktijk bij De Hoek specialisten in dienst, die helpen bij eventuele angst voor de tandarts. Angst voor de tandarts komt vaak voor. Soms wil men om deze reden de praktijk niet eens bezoeken. Onze angsttandartsen nemen deze angst weg, waardoor u weer met een gerust hart in de stoel plaats kunt nemen. Laat u geruststellen door onze angsttandarts en voorkom tandheelkundige problemen door verwaarlozing.

Spoed gevallen

Heeft u een ontsteking, is er een tand afgebroken of heeft u te kampen met een andersoortig probleem, waardoor u met spoed een tandarts in de buurt van De Hoek nodig heeft? Tandartsenpraktijk Floriande zorgt voor elke spoedgeval en dat u dezelfde dag nog terecht kunt, zodat u snel weer ‘opgelapt’ bent. Schakel onze specialisten daarom vandaag nog in en schakel met spoed onze tandartsen in.

Direct uw tandarts bij De Hoek inschakelen

U kunt zich vandaag nog inschrijven en onze tandartsen in de buurt van De Hoek inschakelen. Onze tandartsenpraktijk biedt diverse behandelingen. Zo kunt u bij één van onze tandartsen terecht voor periodiek mondonderzoek, voor spoedgevallen en voor een angsttandarts voor als u angst heeft voor de tandarts. Bekijk de rest van onze behandelingen voor de mogelijkheden, of schrijf u direct in bij Tandartsenpraktijk Floriande.