Tandarts Haarlem

Wilt u zich direct inschrijven bij een tandarts in de buurt van Haarlem? Tandartsenpraktijk Floriande is gelegen vlakbij Haarlem, waardoor wij in de loop der jaren meerdere patiënten uit deze regio hebben mogen verwelkomen. In de praktijk werken diverse tandartsen, die u bij elk probleem aan mond, tand of aan angst kunnen helpen. Daarnaast staan de tandartsen klaar voor elk spoedgeval.

Het gebit wordt per dag talloze keren gebruikt. Hierdoor kan in de loop der tijd slijtage ontstaan, of andersoortige problemen. Door uw gebit eens in de zoveel tijd te laten controleren voorkomt u deze problemen. Lees direct verder over uw tandarts in de buurt van Haarlem, of schrijf u direct in.

 

Naast Haarlem zijn onze tandartsen ook beschikbaar voor iedereen uit Heemstede, Cruquius, De Hoek en Zwaanshoek.

Onze behandelingen

U kunt in onze praktijk in de buurt van Haarlem terecht voor diverse behandelingen door een tandarts. Tandartsenpraktijk Floriande heeft behalve tandartsen ook diverse andere specialisten in dienst. Hierdoor kunt u onder andere terecht bij ons voor:

  • Halfjaarlijkse controle
  • Cariologie
  • Parodontologie
  • Parochirurgie
  • Kaakchirurgie
  • Orale chirurgie
  • Endodontologie
  • Mondhygiëne
  • Orthodontie
  • Kroon- en brugwerk

Ook kunt u bij de tandartsenpraktijk in de buur van Haarlem terecht voor aanvullende behandelingen, wanneer u bijvoorbeeld last hebt van uitgebreide tandheelkundige problemen. In dit geval kunt u contact met ons op te nemen om een afspraak te maken, waarin wij gezamenlijk een behandelplan kunnen maken. Aanvullende info over onze behandelingen kunt u vinden via het menu.

Periodiek mondonderzoek (PMO)

Allereerst is onze tandartsenpraktijk in de buurt van Haarlem de plek bij uitstek voor een standaardcontrole. Tijdens het periodieke mondonderzoek (PMO), beter bekend als de tandartscontrole, controleert uw tandarts uw gebit op enkele vitale onderdelen. Hierdoor kunnen eventuele problemen, bijvoorbeeld door verwaarlozing, tijdig worden geconstateerd en worden verholpen. Denk hierbij aan cariës (gaatjes), gebitsslijtage of een ontsteking aan uw tandvlees. Voorkom onnodige problemen aan uw gebit en schrijf u in bij onze tandartsenpraktijk voor een periodieke controle.

Angsttandarts

Het is niet voor iedereen even prettig om de tandarts te bezoeken. Sterker nog: in sommige gevallen ontwikkelen mensen zelfs een angst voor de tandarts. Mocht dit ook het geval zijn voor u, dan hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. Tandartsenpraktijk Floriande bij Haarlem heeft namelijk diverse gespecialiseerde angsttandartsen, die uw angst kunnen verhelpen. U wordt stap voor stap begeleid in het proces, zodat uw angst in de loop der tijd af zal nemen en u zonder zorgen plaats kunt nemen in de behandelstoel. Neem contact op met onze praktijk om de mogelijkheden te bespreken.

Tandarts bij spoedgevallen

Is er een spoedgeval en heeft u per direct een tandarts in de buurt van Haarlem nodig? Is uw kroon ineens afgebroken, heeft u ernstige pijn, of is er een ander spoedgeval? Tandartsenpraktijk Floriande zorgt dat er altijd plek is voor spoedgevallen, zodat u bij spoed niet bijvoorbeeld het hele weekend hoeft te wachten. Neemt u vandaag nog contact op met de receptie, dan kunt u waarschijnlijk dezelfde dag nog terecht bij één van onze tandartsen.

Contact met onze tandartsenpraktijk bij Haarlem

Schrijf u vandaag nog in bij Tandartsenpraktijk Floriande en geef uw gebit de zorg die het verdient. Door een uitgebreid team, bestaande uit tandartsen, chirurgen, tandtechnici en meer, weet u zeker dat u in goede handen bent. Daarbij kunt u terecht in onze praktijk voor periodieke onderzoeken, spoedgevallen en speciale angstgevallen. Schrijf u vandaag nog in bij Tandartsenpraktijk Floriande: uw tandarts in de omgeving van Haarlem.