Tandarts Heemstede

Bent u met spoed op zoek naar een tandarts uit de buurt van Heemstede? Tandartsenpraktijk ligt op een steenworp afstand van Heemstede, waardoor wij in de loop der jaren al meerdere patiënten uit deze omgeving hebben mogen verwelkomen. In onze tandartsenpraktijk bieden wij diverse behandelingen, zodat elk probleem met spoed aan tand, mond of angst verholpen kan worden.

U realiseert het misschien niet, maar u gebruikt uw gebit meerdere keren per dag. Hierdoor krijgt uw gebit een hoop klappen te verwerken. Mocht uw gebit niet regelmatig worden gecontroleerd, kunt u tegen diverse problemen aanlopen. Bij onze tandartsenpraktijk in de buurt van Heemstede krijgt u de mondzorg die u verdient. Schrijf u daarom direct in, of bekijk de diverse behandelingen van onze tandartsen.

Onze behandelingen

In onze tandartsenpraktijk in de buurt van Heemstede kunt u terecht voor diverse behandelingen. Tandartsenpraktijk Floriande heeft diverse tandartsen en andere specialisten in dienst, waarbij u onder andere terecht kan voor behandelingen op het gebied van:

 • Halfjaarlijkse controle
 • Cariologie
 • Parodontologie
 • Kaakchirurgie
 • Orale chirurgie
 • Endodontologie
 • Mondhygiëne
 • Orthodontie
 • Protethiek
 • Kroon- en brugwerk

Heeft u uitgebreide tandheelkundige problemen, waar aanvullende hulp voor benodigd is door een tandarts in de buurt van Heemstede? Neem dan contact met ons op om gezamenlijk een behandelplan op te stellen. Lees bovendien meer over onze behandelingen via het menu bovenin de pagina.

Periodiek mondonderzoek

Uiteraard kunt u terecht in onze tandartsenpraktijk bij Heemstede voor een standaardcontrole aan uw gebit. Het periodieke mondonderzoek (PMO), ook wel tandartscontrole genoemd, beoordeelt uw gebit op cruciale punten, zodat eventuele problemen tijdig worden gesignaleerd. Uw tandarts merkt gaatjes, eventuele slijtage of ontstekingen aan uw tandvlees in een vroegtijdig stadium op, waardoor het behandelen hiervan relatief makkelijk is. Schrijf u daarom in bij Tandartsenpraktijk Floriande, zodat uw gebit regelmatig wordt gecontroleerd.

Angst tandarts in de buurt van Heemstede

Met angst naar de tandarts gaan is niet voor iedereen een pretje. Er zijn zelfs personen die in de loop der jaren een flinke angst voor de tandarts hebben ontwikkeld. Wanneer dit ook bij u het geval is, hoeft u zich bij Tandartsenpraktijk Floriande geen zorgen te maken. In onze praktijk werken diverse gespecialiseerde angsttandartsen, die uw angst weg kunnen nemen. Zij begeleiden u stap voor stap door het proces, zodat u gerust kunt plaatsnemen in de stoel zonder enige angst. Neem contact op met onze tandartsenpraktijk in de buurt van Heemstede, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Spoed tandarts

Heeft u met spoed een tandarts uit de omgeving van Heemstede nodig? Heeft u te kampen met een acute ontsteking aan uw wortelkanaal, is uw kroon afgebroken, of heeft u een ander spoedgeval? Geen zorgen! Bij Tandartsenpraktijk Floriande wordt altijd ruimte vrijgehouden voor spoedgevallen, waardoor u in de meeste gevallen dezelfde dag nog bij ons terecht kunt. Neem contact op met onze receptie en bespreek de mogelijkheden over uw spoedgeval.

Schrijf u in bij onze tandartsenpraktijk bij Heemstede

U kunt zich vandaag nog inschrijven bij Tandartsenpraktijk Floriande. Een team van tandartsen, mondhygiënisten en specialisten in orthodontie, zodat u voordat u het weet weer over goed verzorgde, schone en mooie tanden kunt beschikken. Daarbij kunt u onze tandartsen inschakelen voor diverse soorten behandelingen. Van spoedgevallen, tot een angsttandarts, tot het standaard periodiek mondonderzoek (PMO): voor alle behandelingen aan mond of tand kunt u bij ons terecht. Schrijf u daarom direct in en ga naar Floriande voor een ervaren tandarts in de buurt van Heemstede.

Beste patiënt,

 

Net als alle andere tandartspraktijken in Nederland, werd ook binnen onze praktijk vanaf dinsdag 16 maart jl. alleen nog acute mondzorg verleend.
Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijken verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen. Vanaf donderdag 23 april 2020 zullen wij de reguliere mondzorg weer hervatten. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

 

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

 • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak u te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen.
 • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, mag er maximaal 1 begeleider mee.
 • Bij de ingang van onze praktijk staat een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u deze direct bij binnenkomst te gebruiken om uw handen te desinfecteren.
 • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten.
 • De tijdschriften en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd.
 • Het toilet is afgesloten.
 • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven.
 • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak normaal door gaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat het verstandiger is om deze te verzetten.
Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bedankt voor uw begrip en hopelijk zien wij u snel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Tandartsenpraktijk Floriande

 

Openingstijden/bereikbaarheid:
Maandag tot donderdag 8:00-12:30/13:00-16:30
Vrijdag van 8:00-12:30/13:00-15:00

023 557 8806