Tandarts Hillegom

Direct een tandarts uit Hillegom nodig? Tandartsenpraktijk Floriande ligt op fietsafstand van Hillegom, waardoor u direct bij ons terecht kunt. In de praktijk bieden wij een variëteit aan behandelingen, zodat u voor elk probleem aan uw gebit of angst behandeld kunt worden.

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar uw gebit wordt dagelijks talloze keren gebruikt, en krijgt daarbij een hoop klappen te verduren. Wanneer u uw gebit niet goed verzorgt, en deze niet regelmatig wordt gecontroleerd door een tandarts, loop u het risico op diverse problemen. Bij onze tandartsenpraktijk in de buurt van Hillegom ontvangt u de mondzorg die u verdient, door ervaren tandartsen. Schrijf u direct in, of bekijk de mogelijkheden.

Naast patiënten uit Hillegom is onze praktijk ook geschikt voor patiënten uit Nieuw-Vennep, Bennebroek, Vogelenzang en Schiphol.

Diverse behandelingen

Tandartsenpraktijk Floriande uit Hoofddorp heeft diverse specialisten in huis, die u gezamenlijk bij kunnen staan bij vrijwel ieder tandheelkundig probleem. Vanuit onze praktijk nabij Hillegom bieden wij u daarom diverse behandelingen, waaronder de volgende:

  • Cariologie
  • Parodontologie
  • Parochirurgie
  • Kaakchirurgie
  • Oraal chirurgie
  • Endodontologie
  • Mondhygiëne
  • Orthodontie
  • Protethiek (iedere week in de praktijk)
  • Kroon- en brugwerk

Heeft u te maken met uitgebreide tandheelkundige problemen, waar aanvullende behandelingen voor nodig zijn, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen en een aanpak op maat samen te stellen voor een behandeling bij een tandarts.

Periodieke controle (PMO)

Allereerst kunt u bij onze tandartsenpraktijk bij Hillegom terecht voor een standaardcontrole. Bij het periodieke mondonderzoek (PMO), controleren onze tandartsen uw gebit op enkele belangrijke onderdelen. Deze tandartscontrole wordt gemiddeld eens in het halfjaar uitgevoerd door een tandarts en wordt vooral gedaan vanuit een preventieve achtergrond. Door uw gebit eens in de zoveel tijd te laten controleren door een ervaren tandarts, voorkomt u problemen door verwaarlozing, zoals gaatjes (cariës), slijtage of ontstekingen aan uw tandvlees. De problemen kunnen vroegtijdig worden opgemerkt en daardoor ook snel worden verholpen. Schrijf u direct in bij uw tandarts uit Hillegom en u bent verzekerd van een kwalitatieve behandeling in een hypermoderne praktijk.

Angsttandarts bij Hillegom

Niet iedereen vindt het prettig om naar de tandarts te gaan. Sterker nog: sommige personen hebben angst voor de tandarts. Wanneer deze angst ook bij u het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Tandartsenpraktijk Floriande in de buurt van Hillegom beschikken wij over speciale angsttandartsen. Deze specialisten zijn getraind in het geruststellen van personen en nemen stap voor stap de behandeling met u door. Hierdoor kunt u uiteindelijk gerust plaatsnemen in de behandelingsstoel en kunt u uw gebit de aandacht geven die het verdient. Neem contact op met onze praktijk en bespreek de mogelijkheden tot het inschakelen van een angsttandarts.

Spoed tandarts bij spoedgevallen

Heeft u met spoed een tandarts nodig die gelegen is in de omgeving van Hillegom? Is uw wortelkanaal ontstoken en heeft u hevige pijn, is uw tand afgebroken, of is er een ander spoedgeval? Geen zorgen! Bij tandartsenpraktijk Floriande is er altijd een extra plek beschikbaar, zodat u ook met spoed bij ons terecht kunt. Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met de receptie. Zij zullen zorgen dat u deze dag nog terecht kunt bij één van onze tandartsen.

Inschrijven bij onze tandartsenpraktijk bij Hillegom

Vandaag nog kunt u zich inschrijven bij een tandarts van onze tandartsenpraktijk in de buurt van Hillegom. Tandartsenpraktijk Floriande beschikt over een divers team van ervaren specialisten, die zorgen dat u weer over mooie, schone en verzorgde tanden kunt beschikken. Schakel ons in bij spoed, angst, of gewoon voor een periodiek mondonderzoek. Schrijf u in bij Floriande en laat u behandelen door één van onze ervaren tandartsen in de omgeving van Hillegom.