Tandarts Nieuw-Vennep

Heeft u met spoed een tandarts bij Nieuw-Vennep nodig? Bij Tandartsenpraktijk Floriande is er altijd een plekje vrij, waardoor u ten alle tijden één van onze tandartsen in kunt schakelen, ook met spoed. Het gebit wordt op een dag talloze keren gebruikt. Wanneer uw gebit niet goed onderhouden wordt, en niet regelmatig wordt gecheckt, kan dit voor een hoop problemen zorgen. Voorkom verwaarlozing van uw gebit en schrijf u in bij een tandartsenpraktijk bij Nieuw-Vennep die u de mondzorg kan bieden die u verdient.

Diverse behandelingen

Tandartsenpraktijk Floriande biedt diverse behandelingen door een tandarts in de regio van Nieuw-Vennep. Deze behandelingen bestaan onder andere uit een halfjaarlijkse controle (zie meer info hieronder), maar ook uit andere, complexer behandelingen. Wij hebben ze grotendeels voor u op een rij gezet:

 • Cariologie
 • Parodontologie
 • Parochirurgie
 • Kaakchirurgie
 • Oraal chirurgie
 • Endodontologie
 • Mondhygiëne
 • Orthodontie
 • Protethiek
 • Kroon- en brugwerk

Mocht u te maken hebben met andersoortige tandheelkundige problemen, welke extra zorg behoeven, kunt u ten alle tijden contact opnemen met de tandartsenpraktijk in Nieuw-Vennep om zo gezamenlijk een behandelplan op te stellen voor de tandarts.

Periodiek mondonderzoek

Natuurlijk kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in de buurt van Nieuw-Vennep voor de standaardcontrole van uw gebit. Bij het periodiek mondonderzoek (PMO), ook wel de tandartscontrole genoemd, wordt uw gebit gecontroleerd op essentiële onderdelen. Het periodiek mondonderzoek wordt over het algemeen eens per halfjaar uitgevoerd en is preventief van aard. Problemen als cariës, gebitsslijtage en tandvleesproblemen kunnen vroegtijdig worden gesignaleerd en kunnen hiermee direct worden verholpen. Schakel direct een tandarts uit de buurt van Nieuw-Vennep in en laat uw gebit op kwalitatieve wijze controleren en verzorgen.

Angst tandarts Nieuw-Vennep

Hebben u of uw kinderen last van angst voor de tandarts? Geen zorgen. Bij Tandartsenpraktijk Floriande – vlak naast Nieuw-Vennep – hebben wij onze specialisten extra getraind om om te kunnen gaan met angst. De angsttandarts stelt de patiënt gerust en begeleid deze stap voor stap door het proces heen. Neem zonder zorgen plaats in de behandelingsstoel en geef uw gebit de zorg die het verdient. Schakel direct een angsttandarts uit Nieuw-Vennep in en u kunt zonder angst aan uw gebit worden behandeld.

Spoed tandarts

Heeft u met spoed een tandarts in de buurt van Nieuw-Vennep nodig? Moet u direct aan uw wortelkanaal worden behandeld, of is er een tand afgebroken? Tandartsenpraktijk Floriande zorgt dat er altijd een plek open is voor dit soort spoedgevallen, zodat u ook bij spoedgevallen bij ons terecht kunt. Neem contact op met de receptie en wij zorgen dat u dezelfde dag nog geholpen kunt worden door één van onze tandartsen. Ernstige pijn in uw mond is nooit prettig. Laat deze pijn daarom direct verhelpen door een spoedtandarts.

Inschrijven bij onze tandartsenpraktijk bij Nieuw-Vennep

Schrijf u vandaag nog in bij onze tandartsenpraktijk bij Nieuw-Vennep en geef uw gebit de zorg die het verdient. Uw gebit moet nog jaren mee, en goede behandelingen dragen hieraan bij. Onze praktijk beschikt over een ervaren team van gespecialiseerde tandartsen, die u diverse behandelingen kunnen bieden. Van periodiek mondonderzoek, tot angstgevallen en spoedgevallen, tot diverse andere behandelingen: voor elk probleem aan uw mond of gebit kunt u terecht bij Tandartsenpraktijk Floriande. Schrijf u daarom direct in en laat u behandelen door een ervaren tandarts bij Nieuw-Vennep!

Beste patiënt,

 

Net als alle andere tandartspraktijken in Nederland, werd ook binnen onze praktijk vanaf dinsdag 16 maart jl. alleen nog acute mondzorg verleend.
Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijken verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen. Vanaf donderdag 23 april 2020 zullen wij de reguliere mondzorg weer hervatten. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

 

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

 • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak u te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen.
 • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, mag er maximaal 1 begeleider mee.
 • Bij de ingang van onze praktijk staat een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u deze direct bij binnenkomst te gebruiken om uw handen te desinfecteren.
 • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten.
 • De tijdschriften en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd.
 • Het toilet is afgesloten.
 • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven.
 • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak normaal door gaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat het verstandiger is om deze te verzetten.
Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bedankt voor uw begrip en hopelijk zien wij u snel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Tandartsenpraktijk Floriande

 

Openingstijden/bereikbaarheid:
Maandag tot donderdag 8:00-12:30/13:00-16:30
Vrijdag van 8:00-12:30/13:00-15:00

023 557 8806