Tandarts Schiphol

Woont of werkt u in de buurt van Schiphol, en bent u op zoek naar een ervaren tandarts? Tandartsenpraktijk Floriande ligt vlakbij Schiphol, waardoor het al diverse patiënten uit de regio heeft mogen verwelkomen met eventuele spoed. U komt terecht in een dynamisch en divers team, bestaande uit tandartsen, tandchirurgen, tandtechnici en mondhygiënistes, waardoor op elk probleem een passende oplossing kan worden gevonden, ook voor eventuele angst. Uw gebit wordt dagelijks gebruikt, waardoor een degelijke controle geen overbodige luxe is. Schakel direct onze tandartsenpraktijk bij Schiphol in, of lees verder over onze tandartsen.

Onze behandelingen

Bij Tandartsenpraktijk Floriande nabij Schiphol kunt u terecht voor diverse behandelingen door een tandarts. Behalve tandartsen heeft onze praktijk diverse andere specialisten in dienst, die u onder andere kunnen bijstaan bij:

 • Halfjaarlijkse controle
 • Cariologie
 • Parodontologie
 • Parochirurgie
 • Kaakchirurgie
 • Orale chirurgie
 • Endodontologie
 • Mondhygiëne
 • Orthodontie
 • Protethiek
 • Kroon- en brugwerk

Behalve bovenstaande behandelingen kunt u ook bij onze praktijk terecht voor aanvullende behandelingen, voornamelijk bij uitgebreide tandheelkundige problemen. In dit geval nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen, om een behandelplan op maat op te stellen voor de tandarts.

Periodiek mondonderzoek (PMO)

Bij onze tandartsenpraktijk in de buurt van Schiphol kunt u terecht voor een periodiek mondonderzoek (PMO), ook wel een tandartscontrole genoemd. Deze standaardcontrole vindt gemiddeld eens in het halfjaar plaats. Tijdens het onderzoek wordt uw gebit gecontroleerd op enkele cruciale punten. Hierdoor kan de tandarts eventuele problemen vroegtijdig signaleren en ook oplossen. Denk hierbij aan problemen als ontstekingen aan uw tandvlees, slijtage aan uw gebit of eventueel gaatjes (cariës). Laat uw gebit onderhouden door onze tandartsen en schakel Tandartsenpraktijk Floriande uit de buurt van Schiphol in.

Angst tandarts in de buurt van Schiphol

Soms kan het voorkomen dat u angst ervaart wanneer u naar de tandarts gaat. In sommige gevallen kan het zelfs zo erg zijn dat u op een gegeven moment de tandarts gaat vermijden. Dit is geen goede ontwikkeling, daar u door verwaarlozing van uw gebit tegen diverse problemen aan kunt lopen.

Gelukkig heeft Tandartsenpraktijk Floriande, in de buurt van Schiphol, diverse gespecialiseerde angsttandartsen in dienst, die u kunnen begeleiden om uw angst te overwinnen. U wordt stap voor stap begeleid, op een rustig tempo, waardoor uw angst in de loop der tijd af zal namen. Schakel uw angsttandarts bij Schiphol daarom direct in en voorkom eventuele problemen aan uw gebit.

Spoed tandarts

In sommige gevallen is er enige spoed bij uw tandartsenbezoek geboden. Zo kunt u te maken hebben met een acute ontsteking aan uw wortelkanaal, of zijn er bijvoorbeeld één of meerdere tanden afgebroken door een val. Onze tandartsenpraktijk in de buurt van Schiphol houdt altijd ruimte in de agenda voor een spoedgeval, zodat u in dit soort situaties niet een paar dagen hoeft te wachten wanneer er spoed is. Wanneer u contact opneemt met onze receptie, kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog terecht in de praktijk voor uw spoedgeval.

Direct een tandarts bij Schiphol inschakelen

Tandartsenpraktijk Floriande staat open voor nieuwe inschrijvingen uit de omgeving van Schiphol. Via de N201 bent u in een oogwenk bij onze praktijk en kunt u profiteren van onze hypermoderne praktijk en behandelingen. Ons team van tandartsen, chirurgen, technici en andere specialisten zorgen dat er voor elk probleem een oplossing wordt gevonden. Schrijf u daarom vandaag nog in bij uw tandarts in de buurt van Schiphol.

Beste patiënt,

 

Net als alle andere tandartspraktijken in Nederland, werd ook binnen onze praktijk vanaf dinsdag 16 maart jl. alleen nog acute mondzorg verleend.
Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijken verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen. Vanaf donderdag 23 april 2020 zullen wij de reguliere mondzorg weer hervatten. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

 

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

 • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak u te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen.
 • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, mag er maximaal 1 begeleider mee.
 • Bij de ingang van onze praktijk staat een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u deze direct bij binnenkomst te gebruiken om uw handen te desinfecteren.
 • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten.
 • De tijdschriften en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd.
 • Het toilet is afgesloten.
 • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven.
 • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak normaal door gaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat het verstandiger is om deze te verzetten.
Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bedankt voor uw begrip en hopelijk zien wij u snel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Tandartsenpraktijk Floriande

 

Openingstijden/bereikbaarheid:
Maandag tot donderdag 8:00-12:30/13:00-16:30
Vrijdag van 8:00-12:30/13:00-15:00

023 557 8806