Tandarts Vogelenzang

Direct een tandarts in de buurt van Vogelenzang nodig? Tandartsenpraktijk Floriande ligt in de buurt van Vogelenzang, waardoor wij ook bij spoedgevallen zijn in te schakelen. U staat er misschien niet altijd bij stil, maar u gebruikt uw gebit tientallen keren per dag. Hierdoor krijgt deze een hoop klappen te verduren. Wordt uw gebit niet goed onderhouden, en laat u deze niet regelmatig controleren, dan kan dit een hoop problemen met zich meebrengen. Daarnaast hebben sommige mensen ook angst voor een tandarts. Voorkom dergelijke angst of verwaarlozing aan het gebit en schakel onze tandartsenpraktijk in de buurt van Vogelenzang in. Wij zorgen dat onze tandartsen u passende mondzorg geven, ook met spoed.

Naast Vogelenzang verwelkomen wij ook vele patiënten in onze tandartspraktijk uit Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Bennebroek en Schiphol.

Onze behandelingen

U kunt bij onze tandartsenpraktijk in de buurt van Vogelenzang terecht voor diverse behandelingen. Tandartsenpraktijk Floriande heeft diverse tandartsen en andere specialisten in dienst, waardoor wij onder andere de volgende behandelingen kunnen bieden.

 • Periodieke controle (halfjaarlijks)
 • Cariologie
 • Parodontologie
 • Parochirurgie
 • Kaakchirurgie
 • Orale chirurgie
 • Endodontologie
 • Mondhygiëne
 • Orthodontie
 • Protethiek
 • Kroon- en brugwerk

Hieronder gaan wij specifiek in op enkele behandelingen door een tandarts. Tevens kunt u via het menu al onze behandelingen uitgebreid bekijken van ons tandartsenpraktijk vlakbij Vogelenzang. Wenst u aanvullende behandelingen te krijgen, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met uitgebreide tandheelkundige problemen, dan kunt u contact met ons opnemen om een behandelplan op te stellen.

Tandartscontrole

Uiteraard kun u terecht in onze tandartsenpraktijk voor de standaard tandartscontrole, ook wel periodiek mondonderzoek (PMO) genoemd. Tijdens de periodieke controle (over het algemeen eens per 6 maanden) controleren onze tandartsen uw gebit op enkele belangrijke punten. Het PMO is preventief van aard en zorgt er voor dat problemen als gaatjes (cariës), gebitsslijtage en tandvleesproblemen tijdig opgespoord kunnen worden. Wanneer we er op tijd bij zijn, is het verhelpen hiervan slechts een formaliteit. Schakel uw tandarts uit Vogelenzang daarom direct in voor een PMO en schrijf u in.

Angst tandarts

Niet iedereen vindt het leuk om de tandarts te bezoeken. Sterker nog: sommige personen hebben te kampen met angst voor de tandarts. Heeft u ook last van angst? Geen zorgen! Tandartsenpraktijk Floriande, bij Vogelenzang, heeft haar personeel namelijk speciaal opgeleid om met cliënten om te gaan met angst. Onze tandartsen kunnen u uitgebreid begeleiden om deze angst te overwinnen. Heeft u direct behoefte aan een angsttandarts? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Tandarts bij spoed

Heeft u direct een tandarts uit de buurt van Vogelenzang nodig, en kom er enige spoed bij kijken? Is uw wortelkanaal ontstoken, is er een tand gebroken, of heeft u een ander spoedgeval? Speciaal voor dit soort situaties houdt Tandartsenpraktijk Floriande enige speling in haar agenda, zodat u altijd bij ons terecht kunt. Met spoed een tandarts nodig? Neem contact op met onze receptie en waarschijnlijk kunt u dezelfde dag nog terecht in onze praktijk!

Contact met onze tandartsenpraktijk bij Vogelenzang

U kunt zich direct inschrijven bij Tandartsenpraktijk Floriande, bij Vogelenzang. Ons team van tandheelkundigen staat voor u klaar om uw kwalitatieve mondzorg te bieden. Schakel een tandarts in voor enk denkbare behandeling aan uw gebit: van periodieke mondonderzoeken tot angsttandartsen en spoedgevallen. Schrijf u direct in en laat u behandelen door een ervaren tandarts.