Tandarts Zwaanshoek

Met spoed een tandarts in de buurt van Zwaanshoek inschakelen? Tandartsenpraktijk Floriande houdt altijd een plekje open, waardoor u direct terecht kunt bij één van onze tandartsen. U realiseert het misschien niet, maar u gebruikt uw gebit talloze keren op een dag. Wanneer het gebit niet goed onderhouden wordt, kan dit veel problemen opleveren en zal een tandarts dit moeten oplossen. Voorkom dit door uw gebit periodiek te laten controleren, en voorkom veel onnodige behandelingen. Schrijf u in bij onze tandartsenpraktijk bij Zwaanshoek en laat u behandelen door een ervaren tandarts.

Diverse tandartsbehandelingen

U kunt voor diverse behandelingen terecht bij tandartsenpraktijk Floriande vlakbij Zwaanshoek. De behandelingen van een tandarts bestaan behalve uit een halfjaarlijkse controle onder andere uit diverse (kaak)chirurgische behandelingen, mondhygiëne, endodontologie (wortelkanaalbehandeling), orthodontie, protetiek en kroon- en brugwerk. Tevens kunnen wij u bijstaan en een behandelplan op maat maken, mocht u te maken hebben met uitgebreide tandheelkundige problemen. Bekijk voor meer info onze behandelingen via het menu hierboven.

Periodiek mondonderzoek

Uiteraard kunt u bij onze tandartsenpraktijk bij Zwaanshoek terecht voor een periodieke controle. Het periodieke mondonderzoek (PMO), ook wel tandartscontrole genoemd, is een standaard controle. Deze wordt over het algemeen 2 keer per jaar uitgevoerd. De controle is preventief van aard, en is vooral bedoeld om eventuele problemen vroegtijdig te kunnen signaleren en verhelpen. Onze tandartsen controleren uw gebit op cariës, slijtage en problemen aan uw tandvlees. Verzorg uw gebit goed en schakel Floriande in als uw tandarts bij Zwaanshoek.

Tandarts bij angst

Sommige mensen hebben te kampen met angst voor de tandarts. Een behandeling in een tandartsenpraktijk ondergaan is ook niet voor iedereen plezierig. Toch is er niets aan de hand voor uw angst. Tandartsenpraktijk Floriande heeft speciale angsttandartsen in dienst, die u of uw kinderen van hun of uw angst verhelpen en stap voor stap begeleiden. Neem gerust plaats in de behandelingsstoel en laat uw gebit met fluwelen handschoenen verzorgen. Schakel onze tandartsenpraktijk bij Zwaanshoek in voor gespecialiseerde angsttandartsen.

Tandartsenpraktijk bij spoed

Heeft u een spoedgeval aan uw gebit? Is uw wortelkanaal ontstoken, is er een tand afgebroken of is er een andersoortig probleem waar enige haast bij komt kijken? Een tandarts van Tandartsenpraktijk Floriande houdt altijd een plekje vrij voor spoedgevallen in de buurt van Zwaanshoek. Zo kunt u met spoed dezelfde dag nog terecht om de problemen aan uw gebit te laten verhelpen. Neem contact op met onze receptie en laat u snel helpen door één van onze tandartsen.

Contact met ons praktijk bij Zwaanshoek

Schrijf u vandaag nog in bij onze tandartsenpraktijk in de buurt van Zwaanshoek en laat u behandelen door een ervaren tandarts team van gespecialiseerde tandartsen. In onze praktijk krijgt u de mondzorg die u verdient, waardoor uw gebit nog jaren mee kan. Zo bieden wij periodiek mondonderzoek (PMO), beschikken we over angsttandartsen en zijn we in te schakelen bij spoed. Bovenin het menu kunt u de rest van onze behandelingen bekijken, of u kunt zich natuurlijk direct inschrijven bij Tandartsenpraktijk Floriande.

Beste patiënt,

 

Net als alle andere tandartspraktijken in Nederland, werd ook binnen onze praktijk vanaf dinsdag 16 maart jl. alleen nog acute mondzorg verleend.
Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijken verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen. Vanaf donderdag 23 april 2020 zullen wij de reguliere mondzorg weer hervatten. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

 

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

  • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak u te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen.
  • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, mag er maximaal 1 begeleider mee.
  • Bij de ingang van onze praktijk staat een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u deze direct bij binnenkomst te gebruiken om uw handen te desinfecteren.
  • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten.
  • De tijdschriften en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd.
  • Het toilet is afgesloten.
  • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven.
  • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak normaal door gaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat het verstandiger is om deze te verzetten.
Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bedankt voor uw begrip en hopelijk zien wij u snel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Tandartsenpraktijk Floriande

 

Openingstijden/bereikbaarheid:
Maandag tot donderdag 8:00-12:30/13:00-16:30
Vrijdag van 8:00-12:30/13:00-15:00

023 557 8806