Tarieven

Een overzicht van de actuele tandartstarieven vindt u op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit, NZA.

Betalen & Famed

In onze tandartspraktijk in Hoofddorp hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan Famed. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.

Wat betekend dit voor u?

U ontvangt een nota van Famed en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd. ?Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Famed. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Famed. Hierna kunt u de nota declareren bij de zorgverzekeraar.
Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Betaling van uw nota

U kunt de nota van Famed op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met IDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving. Bekijk alle betalingsmogelijkheden op www.notavanfamed.nl
Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer tijd nodig om uw nota te voldoen? Ga naar www.notavanfamed.nl of mail/bel ons even, dan lossen we het samen op.

Alles online snel en gemakkelijk regelen

Op www.notavanfamed.nl kunt u veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u de nota inzien, de status van uw nota controleren en een adreswijziging doorgeven. Nota van Famed biedt u overzicht van uw nota’s en gemak bij uw betalingen.

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?

Voor vragen over uw nota kunt u terecht op de website van Famed. U kunt ook contact opnemen met ons contact center. www.notavanfamed.nl Contactcenter@famed.nl 0900-0885 (voor dit informatienummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten)